Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر شناخته شده سینما، تئاتر و تلویزیون تأکید دارد که رئیس جدید رسانه ملّی باید جلویِ اشتباهات ساختاری و بی‌اخلاقی در سریال‌ها را بگیرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، فارغ‌التحصیلِ رشته هنرهای نمایشی است. بازیگری را از تئاتر شروع کرد و با سریال حضرت یوسف(ع) به شهرت رسید و حالا در کنارِ بازیگری، کارگردانی هم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در سال 1381 با سریال غروب بی پایان به کارگردانی جواد افشار وارد قاب تلویزیون شد، او در تنها تجربه سینمایی خود سال 1388 در فیلم "رستاخیز" بازی کرده است. 

در سال 1383 با بازی در سریال "یوسف پیامبر" در نقش لاوی برادر بزرگ حضرت یوسف درخشید و چهره‌اش شناخته‌تر شد، او سپس در سریال "مختارنامه" و "کیمیا" نیز تجربه بازی داشت. کوروش زارعی مسئول واحد کارشناسی دفتر مرکزی نمایش بچه‌های مسجد بود و هم‌اکنون عضو انجمن بازیگران و کارگردانان خانه تئاتر ایران و مسئول واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری استان تهران است. 

 

او در جریانِ گفت‌وگویش به شرایط نامساعد هنرمندان تئاتری اشاره کرد و گفت: بچه‌های تئاتر شرایط مالی و معیشتی خوبی ندارند. همه داریم فریاد می‌زنیم که آقایان دولت، مجلس و مدیران بالادستی کاری برای این بچه‌های تئاتر بکنید. هنرمندان ما در رادیو، تلویزیون و سینما بالأخره جلوی دوربینی قرار می‌گیرند و درآمدی دارند اما هنرمندان ما در تئاتر هر روز شرایط برایشان سخت‌تر می‌شود؛ باید به دادشان برسیم. ما در حوزه هنری به اندازه بودجه اندک‌مان سعی کردیم قدم‌هایی برای هنرمندان برداریم. از جشنواره نقالی و شاهنامه‌خوانی گرفته تا تئاترهای آپارتمانی که تجربه خوبی بودند. 

زارعی همچنین درباره فرهنگ دینی و اسلامی، اهل‌بیتی و علوی در قابِ تلویزیون، رادیو، سینما و صحنه تئاتر گفت: ما در مملکت امام زمان(عج)  کار می‌کنیم اگر برای اهل‌بیت کار نکنیم برای چه کسانی و فرهنگ‌هایی کار کنیم؟! ما متأسفانه خیلی در این زمینه کم‌کاری کردیم. در هنرهای نمایشی، سینما، تئاتر و تلویزیون، تعداد آدم‌های کمی، عاشق این شکل کارند. زندگی اهل‌بیت زوایای پیدا و پنهان زیادی دارد سیره آنها آنقدر درس‌آموز و جذاب است که باید از هر فرصتی استفاده کنیم شخصیت برجسته‌شان را در قالب آثار سینمایی، تئاتر و تلویزیون طراحی کنیم. همین چند سریال مذهبی که ساخته شده که من افتخار حضور در دو اثر "یوسف پیامبر" و "مختارنامه" را داشتم چقدر بازپخش شده و هر بار تکرار آن باز رگه‌های تازه‌ای برای بیننده دارد. چقدر به بیداری اسلامی و حرکت در راستای تمدن نوین اسلامی کمک کرد. 

تئاتری‌ها وضعیتِ خوبی ندارند

این مدیر در حوزه هنری و بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون همچنین درباره گپ و گفت با سریال "حضرت موسی(ع)" و امکان حضورش در دو سریال فاخرِ "سلمان فارسی" داود میرباقری و "حضرت معصومه(س)" جواد افشار توضیح داد. 

مشروح این گفت‌وگو به قرار زیر است:

* با شما که صحبت می‌کنیم ابتدا باید از تئاتر بپرسیم؛ چه خبر از تئاتر؟

واقعاً حال‌شان در این کرونایی بدتر هم شد. وضعیت معیشتی خوبی ندارند و امیدوارم هرچه زودتر حال و احوال‌شان بهتر شود. من عاشق صحنه تئاترم اما دوست دارم روی صحنه تئاتر برای دینِ مردم هم محتوا داشته باشیم. در این سال‌ها در جشنواره‌های بین‌المللی تئاتر فجر بازیگری و کارگردانی کردم. در کارهای مختلفی بوده‌ام که محکوم نشوم فقط در یکسری کارها حضور دارم. چند سالی از جشنواره تئاتر فاصله گرفتم به خاطر مشغله‌هایی است که در کارهای مدیریتی به وجود آمده، اما این‌طور نیست که فقط توانایی ایفای نقش در تئاتر دینی و مذهبی و دفاع‌مقدسی دارم.

واقعاً کار قرآنی و اهل‌بیتی صفای دیگری دارد. هدف تئاتر هم همین است. تئاتر چیزی جز مکارم اخلاق نیست. ائمه اطهار برای مکارم اخلاق آمدند و اگر مقداری به تئاتر این‌طوری نگاه کنیم و از جنگولک‌بازی‌های غیرمتعارف دست برداریم، راهنمای سعادت بشری است. به سمت و سویی حرکت کنیم اصل تئاتر به ارزش‌های انسانی و اخلاقی برمی‌گردد.  

اگر توفیق شود در سریال حضرت معصومه(س) خواهم بود

خوشبختانه برای امام رضا(ع)، امام حسین و برخی از ائمه اطهار کار کرده‌ام اما متأسفانه هنوز کار آنچنانی برای امام حسن(ع) نکرده‌ام. جزو آرزوهای من است برای حضرت زینب(س) یک کار خوبی بسازم و یک کار خوب هم برای امام صادق(ع) که شخصیت علمی ایشان می‌تواند برای خیلی از قشرهای جوانِ ما درس‌آموز باشد. امیدوارم خداوند توفیق بدهد یک کار خوب برای امام حسن(ع) داشته باشم و امام رضا(ع) که می‌توان از زوایای دیگرِ زندگی ایشان، داستان‌هایی را تبدیل به نمایشنامه و حتی سریال و فیلم کرد. 

خوشحالم که جواد افشار کارگردان خوب کشورمان قرار است سریالی درباره حضرت معصومه(س) بسازند؛ اگر خداوند توفیق بدهد آنجا ایفاگر نقشی باشم.

اگر صداوسیما روی سریال‌های مذهبی و تاریخی سرمایه‌گذاری کند جهان اسلام را تسخیر می‌کند

* چند سالی است بعد از سریال "مختارنامه" کار بزرگ و تأثیرگذار مذهبی نداشتیم. چرا آن‌قدر به سریال‌های آپارتمانی زودبازده بها می‌دهیم که این سریال‌ها کمتر ساخته می‌شوند؟

مردم جهان اسلام مشتاقند کارهایی مثل "یوسف پیامبر" و "مختارنامه" ببینند. من برای همایش بین‌المللی تئاتر مردمی پیاده‌روی کربلا بودم و تعزیه‌های عربی که نقش ایفا کردم. نمی‌دانید مردم سرزمین عراق، شام، سوریه و لبنان از این تعزیه‌خوانی‌ها، مقتل‌خوانی‌ها و تئاترها چه استقبالی می‌کنند. هنوز مرا به نقش لاوی سریال «یوسف پیامبر» می‌شناسند این تأثیرگذاری کارهای قرآنی و مذهبی و فاخر است. این کارها نه تنها علاقه‌مند ایرانی دارد بلکه بسیاری از مردم جهان تماشاگر این‌گونه کارها هستند. واقعاً از من پرسیدند که کار بعدی‌تان چیست؟

اگر صداوسیمای ما بخش عمده‌ای از هزینه‌هایش را برای کارهای مذهبی و تاریخی بگذارد هیچ‌کاری هم نکند می‌تواند جهان اسلام را تسخیر کند. واقعاً بازیگری که در این سریال‌ها ایفای نقش می‌کند را مردم چقدر دنبال می‌کنند و چقدر مورد توجه مخاطب است. مردم بارها و بارها می‌نشینند این کارها را می‌بینند. ما در کشورهای اسلامی و منطقه و کشورهای عربی خیلی مشهورتر از کشور خودمان دیده می‌شویم. واقعاً سریال حضرت یوسف(ع) را بین‌الادیان کل دنیا دیدند. لذا من معتقدم تلویزیون جمهوری اسلامی مسیر را خیلی غلط می‌رود و سریال‌هایی اخیراً ساخته می‌شود پُر از بدآموزی است و اخلاقیات را زیر سؤال می‌برد. زن به مرد و مرد به زن توهین می‌کنند. دوستی‌های غیرمرسومِ دختر و پسرها را رواج می‌دهد. سریال‌هایی که بودجه را هدر می‌دهند و یک بار هم بیشتر دیده نمی‌شوند. 

 امیدوارم «پیمان جبلی» رویکردِ غلط تلویزیون را به هم بریزد

* به نظر شما رئیس جدید رسانه ملّی چه رویکردی را باید در دستور کار قرار دهد؟

امیدوارم پیمان جبلی رئیس صداوسیما این رویکرد غلطِ تلویزیون را به هم بریزد؛ تلویزیون پُر از اشتباه است و سریال‌های ما پُر از اشتباه، بی‌اخلاقی و عادی‌سازی روابط غیراخلاقی است. حضرت امام(ره) فرمودند تلویزیون باید دانشگاه باشد. خیلی وقت است ما را کنار گذاشتند و اصلاً برایم مهم نیست. یادم می‌آید مرحوم فرج‌الله سلحشور فیلمنامه حضرت موسی(ع) را می‌نوشتند با تلویزیون بحث داشتند که کمکی هم نشد تا اینکه فوت کردند. اگر تلویزیون جمهوری اسلامی مسیرش را درست انتخاب کند و سریال‌های تاریخی و مذهبی و کارهای فاخری مثل "سلمان فارسی" داود میرباقری ساخته شود به خدا ما دنیا را تسخیر می‌کنیم. همان تمدن نوین اسلامی مدنظر مقام معظم رهبری، در ساختِ همین شکل کارهاست.  

* آیا قرار است در سریال "سلمان فارسی" بازی کنید؟

هنوز خبری نیست، اگر قسمت باشد با کمال مِیل. 

ماجرای شیعه کویتی که به خاطر نقشِ اشقیا، دعوایم کرد

* در سریال "مختارنامه" نقش کوتاه اما مؤثری را بازی کردید.

بله درست است. نقش خوبی گذاشته بودند و قرار بود یکی از یاران مختار را بازی کنم اما با سریال "یوسف پیامبر" تداخل پیدا کرد. اگر من نقش اول باشم یا نقش دوم و یا حتی دو سکانس در سینما و تلویزیون نقش داشته باشم به اندازه نقش اول و کسی که نقش اول است وقت و انرژی می‌گذارم و سعی می‌کنم نقشم را درست ایفا کنم. مخصوصاً کارهای دینی و مذهبی جزو باورها و اعتقاداتم است و این شکل کارها را دوست دارم. 

در دو سریال مذهبی نقش اشقیاء را بازی کردم و مورد هجمه در داخل و خارج از کشور قرار گرفتم. یک روز در هتلی با شیعه‌های کویتی کنارِ هم بودیم و با هم ناهار خوردیم. گفتم داریم با احمدرضا درویش به نام "رستاخیز" کار می‌کنیم. از من پرسیدند شما چه نقشی داری؟ گفتم نقش محمد بن اشعث. شیعه کویتی روی سرش زد و کلی مرا دعوا کرد تو حق نداری این نقش را بازی کنی! ما تو را برادر "یوسف پیامبر" دیدیم. این بار به جواد افشار گفتم در خدمت شما باشم به من نقش مثبت بدهید. در کارهای تاریخی دیگر نقش منفی بازی نمی‌کنم چون مردم داخل و خارج از کشور بیشتر دوست دارند نقش مثبت بازی کنم. البته این اصل هم وجود دارد که بازیگر باید همه نوع نقشی بازی کند. 

بعد از سریال "یوسف پیامبر" کنارم گذاشتند

* چرا آن‌قدر در عرصه بازیگری کم‌کار شدید؟

ما را بعد از سریال "یوسف پیامبر" کنار گذاشتند. در تئاتر حرفه‌ای یکی از کارگردانان تئاتر بزرگ ایران و بعد از آن بازیگران و دوستان و همکاران به لحاظ فکری در جبهه فرهنگی دیگری قرار دارند، می‌گویند فلانی دفاع‌مقدسی است، نماز می‌خواند برای چه او را آوردید. اهل نمازیم و سرپروژه ماه رمضانی، روزه می‌گیریم. تقیدات خودمان را داریم و کار به کسی نداریم. بارها به من زنگ زدند و گفتند سر پروژه‌ای بودیم خواستند به شما زنگ بزنند اما یکسری گفتند این نمازخوان است و اعتقادات مذهبی دارد! این اتفاق هم در سینما و هم تلویزیون وجود دارد. متأسفانه در تلویزیون و سریال‌های تلویزیونی بیشتر اتفاق می‌افتد. 

شاید کارنامه کم تعدادی دارم اما واقعاً سریال‌هایی مثل "یوسف پیامبر"، "مختارنامه"، "رستاخیز" و "کیمیا" ارزشمندند. رزق و روزی ما دست بندگان خدا نیست و به خدا سپردم و اهل‌بیت صلاح بدانند در کاری باشم. بیشتر این دست کم‌لطفی‌ها در سریال‌های تلویزیونی و تهیه‌کنندگان و دستیار و برنامه‌ریزهایشان اتفاق می‌افتد. کارگردانی بوده که خواسته بنده در آن کار حضور پیدا کنم اما برنامه‌ریز، دستیار و مدیر تولیدش گفته بازیگران گفته‌اند او باشد ما نمی‌آییم. 

«علی عسکری» نتوانست، امیدوارم «پیمان جبلی» بتواند

* چه چیزهایی در صداوسیما و چه چیزهایی در سینما باید حذف بشوند؟

ما قائل به حذف شدن نیستیم بلکه باید یکسری رویه‌ها اصلاح شود. مدیران ما باید توجه داشته باشند به هر حال، خیلی از هنرمندان ما باورمند و پایبند انقلابند. آدم‌های با استعداد و توانمندی هم هستند. خیلی‌ها می‌توانند براساس اهداف فرهنگی کشور و نظام و انقلاب قدم بردارند که هیچ‌وقت مدیران تلویزیون و برادرانِ حزب‌اللهی ما ندیدند و مورد بدرفتاری و کم‌لطفی و بی‌مهری هم قرار می‌گیرند. در حالی‌که برخی سریال‌شان را می‌سازند که هیچ باوری هم ندارند؛ تلویزیون ما پر از مافیاست، پر از آدم‌هایی که به هیچ‌چیزی باور و اعتقاد ندارند. متأسفانه مدیران رده‌بالای ما آن آدم‌ها برایشان جایگاه بالایی دارند. «علی عسکری» نتوانست، امیدوارم «پیمان جبلی» بتواند. 

آن‌قدر شاهد واگرایی در عرصه فرهنگ و هنر شدیم که رهبر انقلاب وارد میدان فرهنگ و هنر شدند و جلسات خصوصی با هنرمندان برگزار کردند. سال‌ها مدیران فرهنگی ما از رده بالا تا پایین، بی‌خیال بودند و حتی فرمایشات رهبر انقلاب را زمین گذاشتند. مطمئناً اگر این اتفاق نمی‌افتاد معظم‌له وارد میدان نمی‌شدند. با این همه دغدغه‌های ملی و بین‌المللی و دوباره در مراسم تنفیذ رئیس جمهور دولت سیزدهم هم دو مسئله مهم اقتصاد و فرهنگ را مطرح کردند. 

با سریال حضرت موسی(ع) گفت‌وگویی داشتم

* آیا قرار است در سریال حضرت موسی(ع) حاتمی‌کیا حضور داشته باشید؟

برای حضور در سریال "حضرت موسی(ع)" گپ و گفتی کردم با دستیار آقای حاتمی‌کیا و منتظرم صدایم کنند و ببینیم چه نقشی است و چه اتفاقی می‌افتد. 

آیا کسی از "اسماعیل سلطانیان" خبری دارد؟ / بازیگر سریال یوسف پیامبر در بستر بیماریپژمان بازغی از علت حذفیات سریال افرا پرده برداشت / به توفیقی پیشنهاد دادم کار را برای پلتفرم بسازد! / کارگردانی که همراه بازیگران می‌گرید"حضور رئیس رسانه ملی در میدان سریال‌سازی" برای پاسخ به شایعه‌پراکنان: تمرکزم بر تولید سریال و آثار نمایشی است/ عید نوروز و ماه رمضان پرنشاطی خواهیم داشت + فیلم15 سریال در دست ساخت، باطل‌السحر شایعه‌پراکنان علیه رئیس جدید رسانه ملی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تئاتر سینمای ایران رسانه ملی سریال تئاتر سینمای ایران رسانه ملی سریال یوسف پیامبر حضرت موسی ع سریال حضرت پیمان جبلی جواد افشار برای امام آدم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۳۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای حاشیه اخیر سریال کیانوش عیاری چیست؟

در روزهای اخیر خبرهایی مبنی بر بازگشت سریال «۸۷ متر» کیانوش عیاری به تلویزیون دست به دست شد؛ در حالی که مدیران سازمان صداوسیما اعلام کرده‌اند خبر جدیدی مبنی بر پخش این سریال از تلویزیون وجود ندارد و بر همان تصمیم قبلی یعنی توافق با یکی از پلتفرم‌ها برای انتشار هستند.

علت گمانه‌زنی‌های جدید درباره‌ی آخرین وضعیت سریال کیانوش عیاری، گویا گفته‌های خود این کارگردان در یکی از برنامه‌های رادیویی بوده است. عیاری درباره‌ی وضعیت نامعلوم پخش سریال «۸۷ متر» توضیح داده بود: «خود ما هم نسبت به این سریال سردرگم بودیم اما احتمالا تکلیف مشخص و از تلویزیون پخش می‌شود.»

با این حال طبق پیگیری‌های ایسنا از مرکز سیمافیلم، اعلام شده است که سیمافیلم نکته جدیدی برای پخش این سریال ندارد و همان موضع قبل را در قبال نحوه پخش «۷۸ متر» دنبال می‌کنند.

مسوولان سیما سال گذشته بعد از این اعلام که برای پخش آخرین سریال کیانوش عیاری تصمیمی ندارند و در پی به توافق رسیدن با پلتفرم‌ها برای پخش سریال «۸۷ متر» هستند، خبری از جزئیات پخش ـ اینکه کدام پلتفرم و چگونه ـ اعلام نکرده‌اند.

مهدی نقویان، رییس سیمافیلم اعلام کرده بود که سریال «۸۷ متر» قرار است در یکی از پلتفرم‌ها به پخش برسد.

ضمن اینکه کیانوش عیاری امروز در گفت‌وگویی با ایسنا درباره‌ی ماجرای پخش  سریالش از تلویزیون اینگونه توضیح داده است: من درباره‌ی پخش این سریال هیچ چیزی نمی‌دانم و فقط از طریق یکی از رسانه‌ها خبردار شدم که قرار است این اتفاق بیفتد. حالم خوب نیست و اساسا فرصتی برای پیگیری وضعیت پخش سریالم ندارم.

در حالی که بسیاری از بینندگان تلویزیونی پخش سریال «۸۷ متر» به کارگردانی کیانوش عیاری را در سال ۱۴۰۰ انتظار می‌کشیدند، در نهایت این سریال در جدول پخش برنامه‌های تلویزیونی آن سال قرار نگرفت و پخشش به سال بعد موکول شد اما سال ۱۴۰۱ هم خبری از پخش این مجموعه نبود که در نهایت اعلام شد اصلا قرار نیست سریال عیاری روی آنتن صداوسیما برود.

سریال «۸۷ متر» سال ۹۵ کلید خورد و بعد از وقفه‌های چندباره در روند تولید که پاره‌ای از آن به کمبود بودجه نسبت داده شد و بخشی از آن به مشکل کرونا، در نهایت زمستان ۹۹ بود که عیاری موفق شد تصویربرداری سریالش را به اتمام برساند.

ساخت این سریال تسویه حسابی مالی محسوب می‌شد با تلویزیون؛ در حقیقت کیانوش عیاری «۸۷ متر» را ساخت تا بدهی‌اش را به صداوسیما بپردازد.

عیاری پیشتر در گفت‌وگویی با ایسنا در پاسخ به اینکه آیا «۸۷ متر» سریال دلخواهش بوده، گفته بود: «فکر می‌کنم با توجه به صحنه‌هایی که داریم، گیرایی خاصی وجود دارد و قرار هم بوده داشته باشد؛ بنابراین اگر اتفاقی غیر از اینها بیفتد، می تواند یکی از اتفاقات خیلی نادری باشد که گاهی اوقات رخ می‌دهد. تمام سرمایه‌گذاری‌ها در هالیوود بر اساس روال معمول فیلم‌های تاریخی در مورد فیلم «کلوپاترا» اعمال می‌شود، با همان کارشناسان، همان پول و همان امکانات و همان استعدادها، اما به ناگاه فیلم‌ کمپانی خودش را ورشکست می‌کند؛ اینها استثنائاتی است که در حرفه‌ی پیچیده‌ی فیلم‌سازی موجود است.»

کیانوش عیاری کارگردان باسابقه سینما و تلویزیون تاکنون چهار سریال ساخته است که «خانه به خانه» (۱۳۷۵)، «هزاران چشم» (۱۳۸۰)، «روزگار قریب» (۱۳۸۶ـ ۱۳۸۱) و «۸۷ متر» را شامل می‌شود. در پرونده کاری این هنرمند ساخت سریالی برای شبکه نمایش خانگی به چشم نمی‌خورد.

این کارگردان باسابقه در پاسخ به اینکه آیا در طول این سال‌ها به سریال‌سازی در شبکه‌ی نمایش خانگی هم فکر کرده است، گفته بود که این شرایط است که می‌تواند تعیین‌کننده باشد و نمی‌توان با قاطعیت گفت دوست دارم یا نه.

بازیگرانی چون علی دهکردی، مهران رجبی، شهین تسلیمی، فریده سپاه منصور، محمد بحرانی، داریوش کاردان، زنده یاد علی انصاریان، حسین سلیمانی و فریبا کامران در سریال «۸۷ متر» ایفای نقش کرده‌اند.

در خلاصه داستان «۸۷ متر» آمده است: علیرضا پوردوانی به همراه همسر، دو دختر و پسرش خانه ای را از یک فروشنده به نام فرج ناصری خریداری می کنند اما روز اسباب کشی متوجه می شوند که خانه به فرد دیگری به نام محسن خلیلی فروخته شده است. محسن به همراه پسر، همسر و دو دخترش صبح زودتر از پوردوانی‌ها به خانه رسیده اند و وسایلشان را در خانه گذاشته‌اند اما با رسیدن خانواده پوردوانی ماجرای کلاه برداری مشخص می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ماجرای حاشیه اخیر سریال کیانوش عیاری چیست؟
  • عمو پورنگ از تلویزیون رفت
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۱۰ دهم ( دانلود قسمت 10 افعی تهران ) حجم رایگان
  • «۸۷ متر» دوباره به تلویزیون بازگشت/خبر جدید کیانوش عیاری از سریال
  • سریال «بدل» به تلویزیون می‌رسد
  • رخنه به قلب دشمن
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • چرا پخش یک سریال از تلویزیون با بازی پژمان جمشیدی متوقف شد؟
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ