Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست رسانه‌ای هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر «مقاومت» سه‌شنبه ۱۸ آذر در مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشست رسانه‌ای هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت با حضور حمید نیلی دبیر و توحید معصومی دبیر اجرایی این دوره جشنواره صبح امروز سه شنبه ۱۸ آذر ماه در سالن کنفرانس مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید نیلی در ابتدای این نشست گفت: در ایام برگزاری جشنواره سختی‌های بسیاری وجود داشت که مهمترین‌ش کرونا بود که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مراحل مختلف را سپری کردیم.

وی افزود: یکی از مزایای جشنواره هفدهم تنوع آثار جشنواره است. از ویژگی‌های این دوره حضور قشر دانشجویی است که کمک می‌کند نگاه‌های جدیدی به تئاتر مقاومت و دفاع مقدس مطرح شود. امیدوارم شکاف ایجاد شده بین تئاتر مقاومت و بدنه دانشجویی برداشته شود.

نیلی در ادامه سخنان خود حضور هیأت‌های مختلف انتخاب و داوری را نوعی مجاهدت دانست و گفت: در این دوره از جشنواره از نصرالله قادری و کوروش زارعی در اختتامیه جشنواره قدردانی خواهد شد.

دبیر جشنواره هفدهم اظهار کرد: هدف ما این بود جشنواره در سطح کشور گسترده شود و دوست داشتیم جشنواره در استان‌های مختلف برگزار شود. از این رو بنا شد بخش دانشجویی در مشهد و بخش خیابانی در شیراز برگزار شود که به دلیل شرایط کرونایی این امر میسر نشد.

وی پیوند صنعت و هنر نمایش را به عنوان یکی دیگر از ویژگی‌های این دوره از جشنواره ذکر کرد و توضیح داد: مس سرچشمه رفسنجان و همراه اول در پیش بردن این جشنواره و برگزاری آن ما را همراهی و حمایت کردند. همه دوست دارند در بحث جشنواره از جشنواره‌های سینمایی حمایت کنند که امیدوارم جشنواره تئاتر «مقاومت» فتح بابی در این زمینه باشد.

نیلی ادامه داد: قرار است ۲ اثر برگزیده را به جشنواره تئاتر فجر و ۲ اثر برگزیده را به جشنواره تئاتر دانشگاهی ارائه و همچنین از آثار برگزیده جشنواره برای اجرای عمومی حمایت کنیم.

وی تأکید کرد: ما امسال جایزه «حاج قاسم» را طراحی کردیم تا یاد و خاطره این سردار بزرگ را گرامی بداریم.

در ادامه توحید معصومی درباره جزییات برگزاری جشنواره توضیحاتی را ارائه داد.

وی اظهار کرد: معتقدم یک جشنواره موفق از تدوین یک فراخوان درست شکل می‌گیرد که ما برای شکل‌گیری یک فراخوان با کیفیت از بهمن سال ۹۸ بارها و بارها فراخوان را نوشتیم.

معصومی یادآور شد: ما جشنواره را باید در ابتدای آذر برگزار می‌کردیم که با موج سوم شیوع کرونا مواجه شدیم و قرار شد جشنواره هفدهم با کمی تأخیر و از ۲۵ آذر برگزار شود. قصدمان هم این بود که جشنواره را به صورت زنده برگزار کنیم که به دلیل شرایط موجود به برگزاری جشنواره به صورت آنلاین رسیدیم. البته این تجربه تاکنون در حوزه تئاتر در سطح و گستردگی جشنواره تئاتر «مقاومت» انجام نشده بود.

وی ادامه داد: در بخش خیابانی فقط اجرا برای هیأت داوران خواهد بود تا شرایط و پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود. البته برای آثار این بخش حمایت برای اجرای عمومی بعد از برگزاری جشنواره مدنظر قرار دارد.

دبیر اجرایی جشنواره هفدهم اعلام کرد در ایام جشنواره آثار هر روز از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روی سایت تیوال قابل مشاهده است و بهای بلیت ۵ هزار تومان تعیین شده است؛ همچنین کارگاه‌های آموزشی و نقد و بررسی آثار به صورت زنده پخش می‌شوند.

معصومی در ادامه سخنان خود گفت: در هرکدام از بخش‌های صحنه‌ای و کودک و نوجوان در اختتامیه جشنواره یک اثر برگزیده از نگاه مخاطبان را معرفی خواهیم کرد از این رو مخاطبان می‌توانند بعد از تماشای نمایش امتیاز و نظر خود در خصوص اجرا را روی سایت تیوال اعلام کنند. همچنین به نقد برگزیده و به یک اثر از نگاه منتقدان نیز جایزه اهدا خواهد شد.

وی اعلام کرد در این دوره از جشنواره ۳ عنوان کتاب منتشر می‌شود.

معصومی درباره کمک هزینه گروه‌ها و بخش‌های مختلف بیان کرد: ما برای اولین بار به گروه‌های صحنه‌ای و کودک و نوجوان مبلغ ۲ میلیون تومان کمک هزینه تمرین ارائه دادیم و به آثاری که به بخش نهایی جشنواره راه پیدا کردند نیز بسته به شرایط گروه‌ها کمک هزینه پرداخت خواهیم کرد.

وی بودجه جشنواره هفدهم را ۲ میلیارد تومان ذکر کرد و افزود: این بودجه برای جشنواره کافی نبود و برآورد ما برای برگزاری جشنواره ۴ میلیارد تومان است که مابقی بودجه را از طریق اسپانسر همراه اول و مس سرچشمه تأمین می‌کنیم.

در پایان این نشست با حضور محمد روح‌الامین پوستر هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر «مقاومت» رونمایی شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: برگزاری جشنواره جشنواره هفدهم جشنواره تئاتر تئاتر مقاومت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۵۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محلات میزبان جشنواره منطقه‌ای تئاتر خیابانی

میثم کرمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پس از چهار روز بازبینی و بررسی آثار توسط مهدی حبیبی، مهدی محمدی و محمد زارع‌زاده به عنوان هیأت انتخاب جشنواره، ۱۰ اثر برای بخش مسابقه، ۲ اثر برای بخش ویژه ایثار و یک اثر در بخش جنبی پذیرفته شدند.

وی با اشاره به اینکه از مجموع ۸۶ اثر دریافتی ۱۳ اثر در بخش‌های مختلف جشنواره پذیرفته شده است، گفت: ۱۸ اثر از استان تهران، ۱۳ اثر از استان لرستان، ۱۴ اثر از استان مرکزی، ۱۱ اثر از استان همدان، ۱۰ اثر از استان کرمانشاه، ۱۰ اثر از استان کردستان، ۶ اثر از استان اصفهان و ۴ اثر از استان قم به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.

کرمی افزود: در بخش مسابقه «امروز درختی خواهم شد» به نویسندگی و کارگردانی فرامرز غلامیان از شاهین شهر، «پیوند کوالانسی» به نویسندگی مصطفی جعفری جوزانی و کارگردانی ابراهیم حاجی حیدری از خمینی شهر، «غولک‌های نازنین» به نویسندگی و کارگردانی موسی هدایتی از قروه، «استامینوفن با طعم کدئین» به نویسندگی و کارگردانی مجتبی خلیلی از اصفهان و «دژم» به نویسندگی و کارگردانی عسل میرزایی از محلات حضور خواهند داشت.

دبیر دومین جشنواره تئاتر خیابانی منطقه‌ای محلات گفت: سایر آثار بخش مسابقه شامل «به خاطر چند قطره آب» به نویسندگی و کارگردانی مهسا افتحی از تفرش، «لابستر» به نویسندگی و کارگردانی شایان سلطانی از اراک، «ماریتا» به نویسندگی و کارگردانی بهنام کاوه از تهران، «آقای خاص» به نویسندگی حمیدرضا ارجمندی و کارگردانی حسنا قبادی از تهران و «ساعت دودی» به نویسندگی آرش رضایی و کارگردانی مهدی روزبهانی از ملایر هستند.

کرمی تصریح کرد: در بخش ویژه جشنواره «قالی» به نویسندگی محمد جعفری لفوت و کارگردانی امیر امینی از تهران و «مادر» به نویسندگی و کارگردانی مسعود کردی از بروجرد، در بخش جنبی «باشد وقتی دیگر» به نویسندگی پژمان شاهوردی و کارگردانی حسین فیروزی از محلات و در بخش مهمان نیز «عجیب غریب» به نویسندگی و کارگردانی سمیرا سلیمانی از سقز حضور خواهند داشت.

وی افزود: اجراهای عمومی جشنواره منطقه‌ای تئاتر خیابانی محلات با حضور نمایندگانی از استان‌های مرکزی، اصفهان، تهران، قم، لرستان، همدان، کرمانشاه و کردستان با شعار «محلات، مهد لطافت و رنگ» در روزهای ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت از ساعت ۱۷ الی ۲۲ در بوستان‌های سرچشمه و سلامت محلات و پارک ساحلی و پارک دانش نیم‌ور در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

کرمی گفت: افتتاحیه این جشنواره ۱۹ اردیبهشت ساعت ۱۰ از میدان کوهنورد به سمت پارک سرچشمه و اختتامیه جشنواره نیز ۲۱ اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد.

کد خبر 6097404

دیگر خبرها

  • آیین افتتاحیه پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچه‌های مسجد برگزار شد
  • آغاز به کار پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • اعلام آثار راه‌یافته به بخش تئاتر خیابانی جشنواره فتح خرمشهر
  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • انتصاب دبیر اجرایی و دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • فروش میلیاردی یک تئاتر در دو هفته
  • «بیژن و منیژه» میلیاردی شد
  • گروه محوری را در دستور کار این دوره از جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دادیم
  • گروه‌محوری در دستور کار جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دارد
  • محلات میزبان جشنواره منطقه‌ای تئاتر خیابانی