Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری در نشست سیزدهمین جشنواره تئاتر مسجد با اشاره به عدم حضور گروه شیرازی در این جشنواره گفت سال آینده به گونه‌ای رفتار می‌شود که استان‌ها مانع هنرمندان نشوند. ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۸ فرهنگی تلویزیون ، سینما و تئاتر نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، نشست خبری سیزدهمین جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد، صبح امروز باحضور کوروش زارعی، مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، حمید نیلی، دبیر جشنواره و علی هوشمند، دبیر اجرایی جشنواره در حوزه هنری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیلی با بیان آنکه سال گذشته روش نو بچه‌های مسجد آغاز شده است، رویه کار دوره سیزدهم را همانند دوره دوازدهم برشمرد که در فراخوان برای نمایش‌ها ویژگی‌هایی چون سادگی، تک‌جنسیتی، مناسب محیط مسجد و اجرا شده در طول سال در نظر گرفته شده بود.

وی گفت: یازده گروه با یازده اثر به بخش نهایی راه یافته‌اند و در کنار بخش اجرایی کارگاه‌هایی آموزشی تدارک دیده شده است.

نیلی افزود شورای سیاستگذاری در جمع‌بندی خود به استان قزوین رسید که امام جمعه و استاندار این استان نیز با این مسئله موافقت کردند.

وی ادامه داد: راهیابی به جشنواره از طریق مدیر حوزه هنری استان رخ داده است و معرف کل هنرمندان مدیران استانی بوده‌اند. قرار است حسین فدایی حسین، کوروش سلیمانی و علی سلیمانی داوری این آثار را برعهده بگیرند و کارگاه‌ها نیز توسط این افراد صورت می‌گیرد.

سید مهدی متوسلی از فعالان حوزه تئاتر مسجد و نویسنده آثار مذهبی در کنار محمد ساربان، بازیگر تئاتر مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

هوشمند درباره برگزاری این جشنواره از جلسات با استانداری و دفتر امام جمعه. قزوین گفت تا این جشنواره در نیمه مرداد برگزار شود. وی گفت گشایش مراسم در سالنی برگزار نمی‌شود و در مزار شهدا برپا می‌شود که با عطر افشانی گلزار همراه می‌شود.

وی با برشمردن استان‌های حاضر در این جشنواره گفت: برنامه‌های این جشنواره شامل شب خاطره سیزده شهید تئاتری است که در این مراسم قرار است یک حسینیه به عنوان مرکز تئاتر مسجد گشایش یابد.

همچنین قرار است دو مجموعه نمایشی در مراسم اختتامیه رونمایی شود. وی گفت به هر گروه مبلغ بیست میلیون ریال ورودی داده است و به مساجد میزبان ده میلیون ریال کمک هزینه داده شده است. جایزه فرج الله سلحشور پنجاه میلیون ریال و جوایز برندگان نخست چهل میلیون، جایزه دوم سی میلیون و جایزه سوم ده میلیون ریال است.

در این جشنواره پنج مسجد شهر قزوین میزبان آثار خواهند بود. اجراها پس از فرایض دینی روی صحنه می‌روند.

کوروش زارعی این جشنواره را محلی برای تجربه‌اندوزی جوانان و آماتورها برسند که قرار است کار گروهی را در این مسیر بیاموزند. وی گفت قرار است در این مسیر اندیشه‌های مدنظر حوزه هنری در گروه‌ها نهادینه شود.

او این نگاه را به تجربه خود در قم و گروه آیین مرتبط دانست و مدعی شد در این گروه موفق به ارائه آثار بزرگی ر ایران و جهان شده است.

زارعی تاکید کرد جشنواره‌های استانی برایش اهمیت دارد و گفت براساس همین سیاست ساختار جشنواره نیز تغییر کرده است که بر همین مبنا جوایز به گروه‌ها اختصاص یافته است و به افراد جایزه فردی اهدا نمی‌شود.

زارعی اعلام کرد در این جشنواره از تندیس فرج‌الله سلحشور رونمایی خواهد شد که به گروه برتر تمام عیار براساس پارامترهای مدنظر اهدا می‌شود و حتی می‌تواند به گروه برگزیده نیز اهدا نشود.

این هنرمند تاکید کرد شبکه استانی قزوین شرایط را برای پوشش این جشنواره را مهیا کرده است و گروه‌ها هر شب روی آنتن رسانه ملی خواهند آمد.

زارعی درباره عدم حضور گروه شیرازی در جشنواره گفت: حوزه هنری استان موظف به اعزام گروه بوده و هزینه‌ها با او بوده است. استان از اعزام گروه انصراف داده است و گروه از حضور در جشنواره بازمانده است. وی گفت با اینکه ما موافق حضور گروه بودیم. ولی جدول و مسائل اسکان کاملاً بسته شده بود.
وی گفت قرار بود شیراز میزبان جشنواره باشد و شاید مدیر استان بر همین اساس مانع گروه شده باشد.

زارعی گفت: در فراخوان سال آینده به گونه‌ای رفتار می‌کنیم که حوزه هنری استان مانع حضور گروه‌ها نشود و سال آینده گروهی از حضور در جشنواره محروم نخواهد شد.

در این مراسم از تندیس فرج‌الله سلحشور و پوستر جشنواره رونمایی شد. تندیس این جشنواره نیز براساس معماری مسجد حوزه هنری طراحی شده است.

سیزدهمین جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد از شانزدهم تا نوزدهم مرداد در شهر قزوین برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

R1369/P1356/S4,34/CT11 واژه های کاربردی مرتبط حوزه هنری تئاتر

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حوزه هنری تئاتر حوزه هنری تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۰۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سرود‌های «دانش» از اصفهان، «ایران من» از گلستان، «بازی‌های محلی» از کرمان، «ایران سرافراز» از تهران، «خوشا غریاز دهکرد» از چهارمحال و بختیاری، «خاک مهرآیین» از قم و «فداکار» از هرمزگان، هفت گروه برگزیده بخش آزاد هستند.

همچنین سرود‌های «عهد و پیمان» از چهارمحال و بختیاری، «قالی بافی» از کرمان، «دنیای قشنگ» از یزد، «خلیج فارس» از هرمزگان، «مرغ آمین» از مرکزی، «آیه‌ی گیلانه» از گیلان، «ایران من» از قزوین، «جان جانان» از زنجان، «غم سیستو» از سیستان و بلوچستان، گروه‌های برگزیده بخش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شمار می‌روند.

بر اساس این خبر، دومین جشنواره ملی سرود آفرینش در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود. مرحله استانی آن در ۲۹ استان کشور از ابتدای بهمن سال ۱۴۰۲ شروع و تا نیمه اسفند به طول انجامید.

در دومین دوره این رویداد هنری بیش از ۱هزار و ۱۱۱ گروه سرود در دو بخش کانونی و آزاد و حدود ۲۰هزار کودک و نوجوان حضور پیدا کردند.

بر همین اساس پس از دریافت آثار از سوی دبیرخانه مرکزی، روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ هیئت انتخاب شامل هادی ربیعی مدرس سرود، علی خواجه‌نژادیان مدیرکل کانون استان فارس، عزیزه ریحانی‌منفرد کارشناس هنری استان زنجان، مجتبی حاذق مدیر آفرینش­های ادبی و هنری و آذر مشهدی کارشناس هنری مدیریت آفرینش‌های ادبی و هنری کانون داوری اولیه آثار را انجام دادند.

بر اساس این خبر، به منظور اصلاح اجرا‌های پایانی برای حضور در مرحله کشوری، به گروه‌­های برگزیده مشاوره‌های تخصصی از سوی افراد صاحب‌نظر ارائه می‌شود.

مراسم پایانی دومین جشنواره ملی سرود کانون قرار است در تیر سال جاری هم‌زمان با عید سعید غدیر خم با حضور ۳۰۰ کودک و نوجوان (۱۶ گروه منتخب) به همراه مربیان همراه و سرپرست گروه برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چراغ های پانزدهمین جشنواره سراسری بچه های مسجد روشن شد
  • آیین افتتاحیه پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچه‌های مسجد برگزار شد
  • پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچه‌های مسجد افتتاح شد
  • آغاز به کار پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • گروه محوری را در دستور کار این دوره از جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دادیم
  • گروه‌محوری در دستور کار جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دارد
  • «فرج الله سلحشور» تئاتر را از مسجد آغاز کرد و بعد آثارش در جهان دیده شد
  • کج‌سلیقگی‌ مدیران فرهنگی نوجوانان را از مسجد فراری کرد
  • اهدای جایزه «فرج الله سلحشور» در جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد