Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@05:16:35 GMT

جشنواره‌ی «تئاتر سوره» تحت تاثیر شهادت حججی

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۵۷۸۵۶

بیست و پنجمین جشنواره سراسری تئاتر «سوره» با معرفی برگزیدگان بخش‌های تئاتر خیابانی و صحنه‌ای در حالی به کار خود پایان داد که کوروش زارعی متنی را به شهید محسن حججی (سرباز جوان مدافع حرم) تقدیم کرد.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش رسیده،مراسم اختتامیه این دوره از جشنواره شامگاه 20 مرداد ماه با حضور محسن مومنی، رئیس حوزه هنری، فاضل نظری، معاون هنری حوزه هنری، کوروش زارعی، مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، حامد رهنما، مدیر عامل موسسه سپهر سوره حوزه هنری، هیات داوران شامل اردلان شجاع کاوه، محمود عزیزی، رحمت امینی،ایوب آقاخانی،مرتضی سرهنگی،سید حسین فدایی حسین، امیر دژاکام، محمود فرهنگ و همچنین جمعی از هنرمندان عرصه تئاتر در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این مراسم کوروش زارعی متنی را از دکتر محمد مهدی بهدادوند، نویسنده و پژوهشگر ادبیات کلاسیک قرائت و این متن را به محسن حججی از سربازان مدافع حرم جمهوری اسلامی ایران که در سوریه از سوی داعش اسیر شد و به شهادت رسید تقدیم کرد.

زارعی گفت:اتفاقات این روزها همه ما را متأثر کرده است و با وجود آنکه بنده قرار بود در این مراسم علاوه بر خیر مقدم، تشریحی از جشنواره ارائه کنم تصمیم گرفتم که این متن را به سرباز جوان مدافع حرم تقدیمکنم.

در ادامه مراسم با حضور فاضل نظری، معاون حوزه هنری، مجید مصلحی مدیر کل استانها و مجلس حوزه و علیرضا معین بخش معاون اداری و مالی حوزه از سه مدیر استانی عباس سروری مدیر حوزه هنری استان کرمانشاه،مهدی احمدی‌فر رئیس حوزه هنری استان اصفهان و وحید نمازی رئیس حوزه هنری استان خرسان تقدیر شد.

گرامیداشت شهید احمد مقدم نیز با حضور مرتضی سرهنگی، کوروش زارعی و حامد رهنما با تقدیر از خانواده شهید مقدم در این مراسم برگزار شد.

شهید احمد مقدم در سال 1366 در منطقه عملیاتی جنوب به شهادت رسید.

تاجبخش فنائیان دیگر هنرمندی بود که در مراسم اختتامیه جشنواره سوره مورد تقدیر قرار گرفت،فنائیان از سال 1364 از اساتید دانشکده هنرهای نمایشی بوده است.

در ادامه از برگزیدگان این جشنواره در دو بخش صحنه‌ای و خیابانی تقدیر شد.

بر اساس این گزارش، اسامی هنرمندان برگزیده در بخش صحنه‌ای به شرح ذیل است:

دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین طراحی گریم به رضا فلاحیان برای نمایش «تراژدی پارک اتابک» از آذربایجان شرقی، دیپلم افتخار بهترین طراحی مواد تبلیغی و جایزه نقدی به الهه نعمتی برای نمایش «تراژدی پارک اتابک» از آذربایجان شرقی، لوح تقدیر و جایزه نقدی طراحی لباس نیز به سهیلا عسکری برای نمایش «قصه ظهر جمعه» از یزد ، دیپلم افتخار بهترین طراحی لباس و جایزه نقدی به رضا فلاحیان برای نمایش «تراژدی پارک اتابک» از آذربایجان شرقی.

لوح تقدیر طراحی صحنه و جایزه نقدی به طور مجزا به حسام افروز برای نمایش «قصه ظهر جمعه» از یزد و علی فتوحی برای نمایش «تراژدی پارک اتابک» از آذربایجان شرقی.

دیپلم افتخار بهترین طراحی صحنه و جایزه نقدی به مرتضی نجفی برای نمایش «از پشت روزنه‌ها» از قزوین

لوح تقدیر موسیقی و جایزه نقدی به ایلیا صادقیان برای نمایش «من آنجا نیستم» از تهران،لوح تقدیر رتبه سوم موسیقی و جایزه نقدی به علیرضا محرابی برای نمایش «از پشت روزنه‌ها» از قزوین ،لوح تقدیر رتبه دوم موسیقی و جایزه نقدی به عیسی پوراسماعیل قره خانلو برای نمایش «تراژدی پارک اتابک» از آذربایجان شرقی ،تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین موسیقی و جایزه نقدی به علی سینا رضانیا برای نمایش «مثل پروانه» از تهران.

لوح تقدیر بازیگری نوجوان و جایزه نقدی به طور مجزا به نیروانا هزار جریبی برای نمایش «سرخ او» از مازندران،آرمان آزادگر برای نمایش «تراژدی پارک اتابک» از آذربایجان شرقی، مارال سینه سپهر و ملیکا البرزی برای نمایش «دشمن خدا» از گلستان.
هیات داوران با اهدای لوح سپاس و جایزه نقدی حضور ارزشمند و تاثیرگذار کرامت رودساز را به عنوان بازیگر در این دوره از جشنواره ارج نهاد.

لوح تقدیر بازیگری مرد و جایزه نقدی به طور مجزا به رسول هنرمند برای نمایش «بی در زمان»از اصفهان و سعید صادقی برای نمایش «اتاق 1216» از خراسان رضوی.

لوح تقدیر رتبه سوم بازیگری مرد و جایزه نقدی به طور مجزا به حسن ذاکری و جعفر قاسمی برای نمایش «چادری برای نجیمه» از هرمزگان،لوح تقدیر رتبه دوم بازیگری مرد و جایزه نقدی به ابراهیم عباسعلی زاده برای نمایش «تراژدی پارک اتابک» از آذربایجان شرقی،تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین بازیگری مرد و جایزه نقدی به محمد رسائلی برای نمایش بینایی از گیلان.

در بخش بازیگری زن، لوح تقدیر بازیگری زن و جایزه نقدی به طور مجزا به سارا یزدانی برای نمایش «سرخ» او از مازندران و نسیم کاظمی برای نمایش «قصه ظهر جمعه» از یزد.

لوح تقدیر رتبه سوم بازیگری زن و یک جایزه نقدی به پناه باقریان برای نمایش «نذار این خواب تعبیر بشه» از تهران،فلوح تقدیر رتبه دوم بازیگری زن و جایزه نقدی به آزاده کرم‌بخش برای نمایش «از پشت روزنه‌ها» از قزوین،تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین بازیگری زن و جایزه نقدی به زینب مشعلدار برای نمایش «اتاق 1216» از خراسان رضوی.

همچنین هیات داوران با اهدای لوح سپاس و جایزه نقدی حضور ارزشمند و تاثیرگذار هادی حوری را به عنوان نمایشنامه نویس در این دوره از جشنواره ارج نهاد.

لوح تقدیر رتبه سوم نمایشنامه‌نویسی و جایزه نقدی به طور مجزا به سید مرتضی هاشم‌پور برای نمایش «تراژدی پارک اتابک» از آذربایجان شرقی و حمیده وحیدی برای نمایش «از پشت روزنه‌ها» از قزوین،لوح تقدیر رتبه دوم نمایشنامه نویسی و جایزه نقدی به مجید کاظم زاده مژدهی برای نمایش بینایی از گیلان.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین نمایشنامه نویسی و جایزه نقدی به کیوان صباغ برای نمایش «اتاق 1216» از خراسان رضوی، لوح تقدیر رتبه سوم کارگردانی و جایزه نقدی به عمادالدین رجبلو برای نمایش «دشمن خدا» از گلستان، لوح تقدیر رتبه دوم کارگردانی و جایزه نقدی به حسن سبحانی مینابی برای نمایش «چادری برای نجیمه» از هرمزگان، تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین کارگردانی و جایزه نقدی به حسام افروز برای نمایش «قصه ظهر جمعه» از یزد.

بخش خیابانی

همچنین اسامی هنرمندان برگزیده در بخش خیابانی نیز به شرح ذیل است:

لوح تقدیر کارگردانی و جایزه نقدی به آرزو علیپور برای نمایش «هفت پله تا آواز خورشید» از گیلان، تندیس جشنواره و دیپلم افتخار کارگردانی و جایزه نقدی به پژمان شاهوردی برای نمایش «سیاه وُردارو» از لرستان، بخش خیابانی، لوح تقدیر طراحی فضا و صحنه و جایزه نقدی به مالک آبسالان برای نمایش «مثبت در منفی» از تهران.

دیپلم افتخار بهترین طراحی فضا و جایزه نقدی به صورت مشترک به مجتبی خلیلی و امیر امینی برای نمایش «هفت پله تا آواز خورشید» از گیلان، لوح تقدیر طراحی لباس و جایزه نقدی به احمد جعفری برای نمایش «مثبت در منفی» از تهران، دیپلم افتخار بهترین موسیقی و جایزه نقدی به ارسلان مهدوی برای نمایش «شور سما» از مازندران، لوح تقدیر بازیگری مرد و جایزه نقدی به مختار محمدی برای نمایش «ردپایی در آسمان» از کردستان،

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بازیگری مرد و جایزه نقدی به مصطفی کولیوندی برای نمایش «صد در صد خارجی» از ایلام ، لوح تقدیر بازیگری زن و جایزه نقدی به طور مجزا به مارال ایزدبخش برای نمایش «مثبت در منفی از تهران» و دلارام ترکی برای نمایش «حکایت خنده‌دار خنده‌ای که نبود» از اصفهان،تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بازیگری زن و جایزه نقدی به مهتاب زند برای نمایش «سیاه وٌردارو» از لرستان، لوح تقدیر طرح و ایده و جایزه نقدی به آرش منصوری برای نمایش «گمشدگان» از کرمانشاه ، تندیس جشنواره و دیپلم افتخار طرح و ایده و یک و جایزه نقدی به سعید خیراللهی برای نمایش «صد در صد خارجی» از ایلام، همچنینلوح تقدیر و جایزه نقدی به صورت مجزا به نمایش‌های «مجلس نامه امیرکبیر» ژاز مرکزی و شور سما از مازندران.

در مراسم اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره تئاتر سوره، عیسی قلی‌پور بخشی هنرمند دو تار نواز نیز با نواختن قطعاتی از موسیقی بجنوردی هنرنمایی کرد.

همچنین در این مراسم محمد معتضدی یکی از خنداننده شوهای برنامه «خندوانه» استند آپ کمدی اجرا کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۵۷۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ نمایش «خسوف عشق» به نویسندگی سید محمد علی موسوی و کارگردانی ام البنین حیدری از کاشان به پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد را یافت.
پس از بازبینی آثار تولید شده از استان‌های مختلف کشور، ۱۳ گروه نمایشی موفق به حضور در این دوره از جشنواره شدند.
پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت در شهرستان بافق استان یزد برگزار می‌شود.
نمایش «خسوف عشق» پیش از این در «نخستین جشنواره ملی تئاتر شبستان» در سال ۱۴۰۲ در بخش‌های «چهره پردازی»، «موسیقی»، «طراحی لباس»، «طراحی صحنه»، «نمایشنامه نویسی»، «بازیگر نقش اول زن»، «بازیگر نقش مکمل زن»، «بهترین کارگردانی» و «جایزه ویژه هیأت داوران» موفق به کسب عنوان‌های برتر شده است.

دیگر خبرها

  • قصه شهرت و پایانش رنگ کهنگی نمی‌گیرد/ ترس‌ و تردیدهای یک ستاره
  • قصه شهرت و پایانش رنگ کهنه‌گی نمی‌گیرد/ ترس‌ و تردیدهای یک ستاره
  • انتصاب دبیر اجرایی و دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • گروه محوری را در دستور کار این دوره از جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دادیم
  • گروه‌محوری در دستور کار جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دارد
  • کج‌سلیقگی‌ مدیران فرهنگی نوجوانان را از مسجد فراری کرد
  • اهدای جایزه «فرج الله سلحشور» در جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد