Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوروش زارعی در نشست رسانه‌ای دوازهمین جشنواره سراسری تئاتر بچه های مسجد گفت می‌خواهیم که به شکل مداوم در مسجد تئاتر داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، نشست رسانه‌ای دوازدهمین دوره جشنواره سراسری تئاتر بچه‌های مسجد، صبح امروز در سالن امیر حسین فردی حوزه هنری با حضور کوروش زارعی، مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری و حمید نیلی، دبیر جشنواره برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوروش زارعی با اشاره به وقفه بیست ساله در برگزاری این جشنواره به سبب تغییرات مدیریتی، گفت بعد از دو دهه این حرکت جریان‌ساز با آمدن من به دلیل اعتقادم به جریان افتاد. واژه مردمی را اضافه کردیم و به تمام مراکز اعلام کردیم که باید دفتر در پی استعدادیابی راه‌اندازی شود و پس از کشف نیرو دفتر را افتتاح کنند.

وی ضمن اعلام خبر گشایش دفتر گیلان به عنوان چهاردهمین دفتر، از آمادگی استان‌های همدان، خراسان و کرمان برای راه‌اندازی دفتر تئاتر بچه‌های مسجد خبر داد. وی هدف این دفاتر را تربیت و کشف استعدادهای تئاتر دانست که توانایی ورود به گروه‌های هنری را ندارند. زارعی دفتر تئاتر بچه‌های مسجد را سرپناهی برای جوانان در راستای منویات حوزه هنری برشمرد و گفت افرادی چون حسین پارسایی، فدایی حسین، قربانی و میلاد اکبرنژاد برآمده از این جریان هستند.

مدیر دفتر نمایش حوزه هنری تأکید کرد در این جریان تنها معطوف به تربیت هنرمند نیستند و قصد تربیت مدیر فرهنگی است. وی افزود: ما با تماشاگر عام مواجهیم که خیلی از آنان تاکنون تئاتر ندیده است. پتانسیل عظیمی در جامعه وجود دارد که اگر آنان را غلاقه مند کنیم بعدها تماشاگر حرفه‌ای تئاتر خواهند شد.

وی در حالی این سخن را گفت که معتقد است تئاتر فعلی مردمی نیست و مخاطب آن آدم‌های حرفه‌ای تئاتر هستند. وی گفت: من منکر عدم استقبال مردم نیستم؛ هستند، اما با مردمی کردن خدمت بزرگی به تئاتر می‌شود و تلاش می‌کنیم مخاطب بیشتری به تئاتر تزریق کنیم. ما مخاطب‌سازی نکردیم. می‌خواهیم که به شکل مداوم در مسجد تئاتر داشته باشیم و برای ایام شعبانیه، محرم و رمضان برنامه‌هایی داریم.

زارعی درباره شیوه کار از تولید متن متناسب با مسجد گفت و در خلال صحبت‌هایش از اهدای جایزه فرج‌الله سلحشور به عنوان یک هنرمند برآمده از مسجد به نمایش برتر این جشنواره خبر داد.

وی در انتقاد خبرنگاری مبنی بر کم‌رنگ بودن نقش خانواده در پی تفکیک جنسیتی گفت ما بعد از دو دهه تعطیلی این جریان را فعال کردیم. مسحد جایگاه ویژه‌ای دارد. شاید فاصله گرفتن از مسجد ناشی از متولیان آن باشد. منو خودم مسئولیتی در مسجد دارم. با این مقوله رفتار خوبی نشد. بعد از دو دهه باید محتاط بود. در اجرای مساجد مخاطبان بانو حضور دارند. شاید اجرای خانم‌ها حساس‌برانگیز باشد. گفتیم برویم جلو تا بازخورد را ببینیم.

زارعی در انتقادی دیگر مبنی بر تغییر جامعه نسبت به دهه شصت نیز پاسخ داد «ما سعی کردیم در رویکرد آثار تنها موضوع مذهبی نداشته باشیمو نمایش استندآپ کمدی و سیاسی هم داریم.»

حمید نیلی از حضور 105 ژروه در مرحله نخست خبر داد که در نهایت این عدد به 56 گروه رسیده است. از این میان 16 از استان‌های تهران، همدان، خراسان، کردستان، مازندران و کهکیلویه و بویراحمد کار به مرحله نهایی رسیده‌اند. 10 گروه را آقایان و شش گروه متعلق به گروه خانم‌هاست. وی افزود برای تقویت کار کارشناسانی اعزام شده تا به گروه هنری کمک کنند. طبق گفته نیلی افتتاحیه دوم اردیبهشت، 10 صبح بر سر مزار فرج‌الله سلحشور خواهد بود. تمامی اجراها پس از نماز مغرب و عشا برگزار می‌شود. در این جشنواره جوایز در بخش‌های نویسندگی، بازیگری، کارگردانی، بهترین فضاسازی و اقلام تبلیغاتی اهدا می‌شود. اختتامیه این جشنواره در عید مبعث برپا می‌شود.

جشنواره سراسری تئاتر بچه‌های مسجد از یکم تا پنجم اردیبهشت ماه برگزار می شود و تمام اجراهای آقایان بعد از نماز مغرب و عشا و اجرای خانم‌ها بعد از نماز ظهر و عصر در نمازخانه مدارس دخترانه روی صحنه اجرا می‌شود .

انتهای پیام/

R1369/P1356/S4,37,39/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۵۶۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آثار راه‌یافته به بخش تئاتر خیابانی جشنواره فتح خرمشهر

به گزارش خبرنگار مهر، هیأت انتخاب آثار بیست و پنجمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر را محمدرضا مطوری، حسین ذوالفقاری و مهدی درویش تشکیل دادند.

براساس اعلام هیأت انتخاب بیست‌وپنجمین جشنواره تئاتر ملی فتح خرمشهر نمایش‌های «هشت خوان» به کارگردانی مجتبی خلیلی از اصفهان، «یادگاری» به کارگردانی آرزو جعفری و احسان بحرینی از جیرفت، «مجنون» به کارگردانی علی ربیحاوی از تهران، «قهرمان غریب» به کارگردانی مریم طرفی از سوسنگرد، «مستر دیفال» به کارگردانی سیدسروش پیمبری از کرمانشاه، «زخمه برادر» به کارگردانی عبدالحسین جلیل‌نسب از خرمشهر، «سفر» به کارگردانی مالک آبسالان از دهلران، «گلدمن» به کارگردانی پژمان مهراب‌پور و آمنه پورحسینی از خرمشهر، «اتیکت» به کارگردانی بهنام کاوه از آبادان (مشروط) و «ملاقات آخر» به کارگردانی حسن غابشی از خرمشهر (مشروط) به بیست و پنجمین جشنواره تئاتر ملی فتح خرمشهر راه یافتند.

بیست و پنجمین جشنواره تئاتر ملی فتح خرمشهر به دبیری مجید منادی از ۲۹ اردیبهشت تا سوم خرداد ۱۴۰۳ در خرمشهر به اجرا درمی‌آید.

کد خبر 6099556

دیگر خبرها

  • چراغ های پانزدهمین جشنواره سراسری بچه های مسجد روشن شد
  • آیین افتتاحیه پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچه‌های مسجد برگزار شد
  • پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچه‌های مسجد افتتاح شد
  • آغاز به کار پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • رویداد‌های باغ هنر در حوزه هنری کودک و نوجوان
  • اعلام آثار راه‌یافته به بخش تئاتر خیابانی جشنواره فتح خرمشهر
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • انتصاب دبیر اجرایی و دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود